itulau_fanua

tala fou

Fa'ato'a fou i le teuina o le malosi: ma'a malo-malosi uma

Folasaga:

I le faʻalauiloaina o oloa fou i le aso 28 o Aokuso, na faia ai e Penghui Energy se faʻasalalauga tele e mafai ona faʻafouina ai le alamanuia e teu ai le malosi. Na faʻalauiloa e le kamupani lana faʻauluuluga muamua o le malo-malosi uma, lea ua faʻatulagaina mo le tele o gaosiga i le 2026. Faatasi ai ma le malosi o le 20Ah, o lenei maa suatiaina e faʻamoemoe e faʻafetaui le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fofo lelei ma gafatia le teuina o le malosi.

O le fa'alauiloaina o le ma'a a le Penghui Energy o lo'o fa'ailogaina ai se tulaga taua tele i le atina'eina o tekonolosi e teu ai le malosi. E le pei o tu ma agamaa lithium, lea e fa'alagolago i le vai po'o le gel electrolytes, o ma'a malo-malosi uma e fa'aaogaina eletise eletise. O lenei mamanu e ofoina atu le tele o mea lelei, e aofia ai le faʻaleleia atili o le saogalemu, maualuga le malosi o le malosi, ma le umi o le taamilosaga o le olaga. O le i'uga, o nei ma'a e iai le malosi e fa'aola ai le tele o fa'aoga, mai mea fa'akomepiuta fa'atau i ta'avale eletise ma faiga fa'apipi'i eletise.

ma'a lithium-li-ion-golf-cart-batery-lifepo4-batery-Lead-Acid-forklift-ma'a-ma'a-malo-malo-ma'a uma (3)

O fa'alavelave i le tulaga o ma'a malo

I le fonotaga a le au faasalalau, na faalauiloa ai e Penghui Energy ni mea tetele se lua i le tulaga o maa malo-malo: faiga fou ma meafaitino optimization, lea na foia ai faafitauli tau tomai o le oxide solid electrolyte technology.

I tulaga o faiga fou, Penghui Malosiaga na atiina ae tutoatasi se faiga electrolyte susu susu. O lenei faagasologa manuia bypasses le maualuga-vevela sintering faagasologa o oxide solid electrolytes, aloese mai le brittleness masani o mea sima, ma matua faafaigofieina le faagasologa.

O le tau atoa o maa malo-malo e faʻaaogaina ai lenei faiga e faʻamoemoe e naʻo le 15% maualuga atu nai lo le tau o masani.maa lithium.

Fai mai Penghui Energy, i le isi 3 i le 5 tausaga, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia ma le faʻafouina o le faʻagasologa ma le faʻaitiitia atili o tau o meafaitino, o le tau o ana maʻa malo-malo e tatau ona tutusa ma maa lithium masani.

I le tulaga o mea fou, o le Penghui Energy's solid-state battery e faʻaaogaina se faʻavae faʻapipiʻi eletise faʻapipiʻi tutoʻatasi. I le faaopoopo atu i le oxide electrolytes, o lenei electrolyte layer e tuʻufaʻatasia ai mea taua e pei o mea fou faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia ma mea faʻaopoopo aoga.

O lenei mea fou e faʻaleleia lelei le natura maʻaleʻale o ceramics pe a punou, faʻaleleia le pipii ma le palasitika o le electrolyte layer, ma faʻaitiitia ai le avanoa o faʻalavelave pupuu i totonu i maʻa malo. I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia lelei ai foi le faʻaogaina o le eletise eletise eletise, faʻaitiitia ai le teteʻe i totonu o le maa, ma faʻaleleia atili le malosi o le vevela ma le saogalemu o le faʻaogaina o le paʻu malo.

ma'a lithium-li-ion-golf-cart-batery-lifepo4-batery-Lead-Acid-forklift-ma'a-uma-malosi-state-maa

Le lelei o ma'a-malosi-state uma

O se tasi o faʻamanuiaga autu o maʻa-malosi-state uma o lo latou faʻateleina le saogalemu. E le pei o tu ma agamaa lithium, o lo'o fa'aogaina ai mea fa'aeletise vai e mu, o ma'a malo-malosi uma e fa'aogaina ai eletise malosi. Ole mea lea e fa'aitiitia ai le fa'alavelave o le tafe ma le fa'avevelaina o le vevela, ma fa'aola saogalemu ai e fa'aoga i le tele o fa'aoga, e aofia ai ta'avale eletise ma le fa'aputuina o le malosi.

I le faaopoopo atu i le saogalemu, o ma'a-malosi-state uma e ofoina atu le maualuga o le malosi. O lona uiga e mafai ona latou teuina le tele o le malosi i totonu o se pusa laʻititi, mama, faʻapitoa mo mea faʻaeletonika feaveaʻi ma taʻavale eletise. O le maualuga o le malosi o le malosi o lona uiga o le umi o le ola o le maa, faʻaitiitia le faʻatupuina o taimi, ma iʻu ai i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le malosi.

E le gata i lea, o ma'a malo-malosi uma e fa'aalia lelei le fa'atinoga i le vevela tele. O maa masani e mafai ona faʻaitiitia le lelei pe faʻaletonu pe a faʻaalia i le vevela tele poʻo le malulu, ae o maʻa malo-malo e sili atu ona maufe i nei tulaga. O le mea lea e talafeagai ai mo le faʻaaogaina i le tele o siʻosiʻomaga, e aofia ai suʻesuʻega avanoa ma talosaga a le militeri.

O le isi fa'amanuiaga o ma'a-malosi-state uma o lo latou gafatia mo le vave fa'atumuina. Ole eletise malosi e mafai ai ona televave le felauaiga o ion pe a faʻatusatusa i maʻa masani, faʻatagaina le vave faʻaosoina taimi. E mafai ona i ai se aafiaga taua i le lautele o le faʻaaogaina o taʻavale eletise ma le tuʻufaʻatasia o malosiaga faʻafouina i totonu o le faʻasologa.

E le gata i lea, o maa uma-malosi-state e sili atu ona faʻafeiloaʻi le siosiomaga. Latou te le o iai ni mea oona ma mu e maua i maa masani, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le siosiomaga ma le manaʻomia o faiga faʻapitoa lafoai.

Fa'ai'uga

O le fa'alauiloaina o ma'a malo-malosi uma a Penghui Energy e o'o mai i le taimi e mana'omia ai ni fofo fa'aputuga malosi e sili atu ona fa'anatinati nai lo se isi lava taimi. A'o suia le lalolagi i se lumana'i sili atu ona gafataulimaina ma eletise, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'omia mo le fa'atinoina o galuega maualuga, saogalemu ma fa'atuatuaina le fa'aputuina o tekonolosi. O ma'a malo-malosi uma e mafai ona ausia nei mana'oga ma fai se sao taua i le faʻatulagaina o le lumanaʻi o le teuina o le malosi.

Afai ei ai ni au fesili pe e te manaʻo e aʻoaʻo atili, faamolemole aua le faatuaiaapa mai ia i matou.

Talosaga mo upusii:

Jacqueline:jacqueline@heltec-bms.com/ +86 185 8375 6538

Sucre:sucre@heltec-bms.com/ +86 136 8844 2313

Nancy:nancy@heltec-bms.com/ +86 184 8223 7713


Taimi meli: Aukuso-29-2024